E-Bülten Gizlilik Politikası

Turgut Cansever Ev ve Şehir Vakfı e-bültenleri için, kişisel bilgilerinize ve ilgi alanlarınıza ilişkin bazı bilgilerin paylaşılması istenmektedir. Onayınızla alınan bu bilgiler, sadece e-bülten gönderim şirketiyle, gizlilik sözleşmesi kapsamında paylaşılacak, başka hiç bir kişi ya da kurumla paylaşılmayacaktır.

Üye olurken verdiğiniz, ilgi alanlarınıza yönelik bu bilgiler, Turgut Cansever Ev ve Şehir Vakfı’ndan haberler, kampanya, avantaj, tanıtım, anket vb. gibi etkinliklerden sizleri haberdar etmek amacıyla kullanılacaktır.

Turgut Cansever Ev ve Şehir Vakfı e-bülten üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Uluslararası İnternet Yasaları, 13 yaşının altındaki gençlerin kişisel bilgilerinin internet sitelerinde toplanmasına sınırlar getirmektedir. Yaşınız 13’ün altında ise e-bülten üyelik kaydınız onaylanmayacaktır.

Turgut Cansever Ev ve Şehir Vakfı E-Bülten Gizlilik İlkeleri sözleşmesini okudum. Turgut Cansever Ev ve Şehir Vakfı’nın, tarafımca aksi belirtilmedikçe, kampanya, avantaj, tanıtım, anket vb. amaçlarla şahsımla iletişime geçmesini talep ve kabul ederim.