Kariyer & Kültür

Güzel evler ve yaşanabilir şehirler tasarlamanın ve inşa etmenin bir zorunluluk olduğuna inanıyoruz ve bu vizyon doğrultusunda çalışmalar yürütüyor, çözüm önerileri tasarlıyor, bunları bireyler ve karar vericilerle paylaşarak ilham vermeyi ve değişime katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Kariyer & KültürImage about

Yaratıcılığa, işbirliğine, çeşitliliğe, araştıran ve sorgulayan bakış açılarına değer veriyoruz.

Ev ve Şehir Vakfı ekibine dahil olarak misyonumuza katkıda bulunacak, alanında uzman veya kariyer yolculuğuna yeni başlayan bireylerle tanışmak istiyoruz.

Neden Ev ve Şehir Vakfı ekibi?

• Değişime katkı yapma fırsatı.
  • İşbirliğine dayalı çalışma kültürü.
  • Mesleki gelişim ve büyüme fırsatları.

Ekibimize katılmak için aşağıdaki linklere göz atın.

Güzel evler ve yaşanabilir şehirler tasarlamanın ve inşa etmenin bir zorunluluk olduğuna inanıyoruz.

Bu vizyon doğrultusunda bilimsel araştırma ve çalışmalar yürütüyor, benzer amaçlara yönelik çalışan paydaşlarla işbirlikleri gerçekleştiriyor, çözüm önerileri tasarlıyor, bunları bireyler ve karar vericilerle paylaşarak ilham vermeyi ve değişime katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Bizi daha yakından tanımak için sosyal medyada takip edebilirsiniz.

Kariyer Fırsatları

Bizimle tanışın!